Jump to content

A Touring Superleggera a leplen tartja kezeit

2015. 02. 22. 14:00

Szélsebesen közeledik a 2015-ös Genfi Autószalon, amely az előzetesek alapján idén sem fog csalódást okozni, sőt! Itt a véghajrában a különböző specifikációk, az előzetes képek/videók szinte megállás nélkül bukkannak fel az interneten, melyek kellőképpen kíváncsivá teszik az autók szerelmeseit.

A Touring Superleggera egy szemtelenül kíváncsiság-fokozó videót tett közzé a napokban, melynek a főszereplője mindezidáig távol maradt a rivaldafénytől. Olyannyira, hogy semmiféle műszaki adattal nem tudunk róla szolgálni, és valószínűleg a Genfi Autószalonig ez így is marad.

Természetesen apró utalások találhatóak a videóban, és detektívnek sem kell lenni ahhoz, hogy ezekre felfigyeljünk. Kezdjük a legbiztosabbal: A Touring Superleggera legújabb műalkotása a Berlinetta Lusso névre hallgat, ami máris egy támpont. Miért lenne ez támpont? Ehhez utazzunk egy kicsit az időben, egészen 1963-ig, amikor a Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso gyártása elkezdődött. A járgányból összesen 351 példány készült el, ami… Várjunk csak egy kicsit! Hmm, micsoda véletlen egybeesés a két név hasonlósága. Ezek szerint az is előfordulhat, hogy egy régmúlt modell modern újraértelmezése lapul meg a lepel alatt. Bár ez lehet megtévesztés is, mindenesetre nagyon kíváncsiak vagyunk, és nem is húznám tovább a szót, térjünk rá a már említett előzetes videóra.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Youtube)