Jump to content

Sportos dömper a Mitsubishitől

2015. 02. 10. 13:42

A japán gyártó frissítette Outlander Sport modelljét, minek eredményeképp növekedtek a teljesítmény-specifikációi a járgánynak. Természetesen a belső extrák is korszerűsödtek, ergo minden megtalálható benne, amely manapság trendnek számít.

A 2015-ös Mitsubishi Outlander Sport a kompakt crossoverek családjába tartozik. A japánok nagyon odafigyeltek arra, hogy a járgány minden eleme teljesen naprakész legyen.

A korábbi változathoz képest 20 lóerővel és 30 Nm nyomatékkal tud többet a motor. Ami azt jelenti, hogy a 2015-ös modellévre tervezett Outlander, már 168 lóerő teljesítménnyel és 230 Nm nyomatékkal bír. A 2,4 literes négyhengeres motor 10,4 liter/100 km üzemanyagot fogyaszt átlagosan városi használatkor, míg autópályán 8,4 liter/100 km-re számíthatunk. Az összkerékhajtású példányoknál természetesen más a helyzet, hiszen 23-26 literes fogyasztást produkálnak 100-on.

Nagyobb teljesítménnyel bíró motort, kizárólag ES és GT felszereltségi szinteknél kérhetünk. A Mitsubishi Outlander Sport induló ára 5,7 millió forint, amire még rájön az 230 ezer forintos szállítási költség. Különböző extrák és csomagok igénylése esetén, ez az összeg természetesen növekszik (pl.: fekete tetősínek, Led-es irányjelzők, automatikusan elsötétedő visszapillantó tükör, bőrülések, vagy akár egy hét hüvelykes navigációs rendszer).


További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Mitsubishi)