Jump to content

Ismerd meg az Alfa Romeo 4C Spidert

2015. 01. 20. 14:00

Az olasz autógyártó cég Amerikába is bemutatta legújabb példányát, amely az Alfa Romeo 4C Spider névre hallgat. A dizájnért felelős szakemberek alaposan megkozmetikázták a járgányt, és kijelenthetem, hogy nagyszerű munkát végeztek.

Egészen egyedi hangzása van a 4C Spidernek, melyet az Akrapovic féle titán kipufogórendszerének és az azt körülölelő szénszálas váz-kialakításnak köszönhet. Az elegánsan sportos külső, szinte már megköveteli magának a luxust. Ezt többek között, varrott bőrülésekkel próbálja elérni az Alfa Romeo, melyek 3 féle színkínálatban rendelhetőek: fekete, piros vagy Tobacco.

A járgány szíve és lelke egy 1750cc-s közvetlen befecskendezéses turbómotor, amely 237 lóerős teljesítmény kibocsájtására képes, amihez 350 Nm forgatónyomaték párosul. A 4C Spider 4,1 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100-ra, és végsebessége 260 km/óra.

A belső elektronika része egy Alpine által fejlesztett hifi, amivel egy nagyobb volumenű bulit is eltudunk látni hangerővel, főleg hogy a tető könnyedén leszerelhető.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Alfa Romeo)