Jump to content

Újabb szuper okos kütyü érkezett autóinkhoz

2015. 01. 15. 10:00

A Detroiti Autószalon rengeteg újdonsággal szolgált, de azt hiszem, ezen meg sem kellene lepődnünk. A Verizon egy korábbi technológiáját forradalmasította, amivel már szélesebb rétegeket is el tudnak érni. Ezt a kütyüt természetesen be is mutatták az amerikai rendezvényen.

Az autós társadalom nagyobb része szinte már elvárja, hogy megvásárolt autója többet tudjon annál, mint hogy egyszerűen csak vezetni lehessen. Ezt az igényt gyártók ezrei igyekeznek kielégíteni, és valljuk be egyre nagyobb sikerrel, hiszen egyes szerkezetek tudása néha felülmúlják az elvárásainkat.

A Verizon is megjelent a Detroiti Autószalonon, és bemutatta a nagyközönségnek a Vehicle keresztnévvel ellátott technológiájukat.

A Verizon Communications Inc. 1983 óta munkálkodik a telekommunikáció terén, és jó pár éve az autós érdekeltségű szegmenseiket is kiaknázzák.

A fent említett Vehicle célja, hogy autónkat intelligensé tegye. A szerkezet ezen funkciója eddig is elérhető volt, viszont most az 1996-os autógenerációkig visszamenően, minden Bluetooth-al és GPS-el ellátott járgánnyal kompatibilissé tették.

Aki ilyen autóval rendelkezik, ajánlatos egy Verizon kütyüt beszereznie, hiszen képes a potenciális mechanikai problémákat még idő előtt felismerni, továbbá emlékeztet a jövőbeli karbantartásokra és a parkolásban is segítségünkre van.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Verizon)