Jump to content

Közel a 450. Bugatti Veyron

2015. 01. 04. 16:00

Az állítólagos utódra még körülbelül egy évet kell várni, a Bugatti mégis úgy döntött, hogy nem fog még több Veyront legyártani, hanem kitartanak amellett, hogy 450 példány fog összesen készülni belőle. De vajon mit fog a gyártó addig csinálni?

A Volkswagen csoport fennhatósága alá tartozó Bugatti számára egy korszak érhet véget néhány hét múlva. Gondolok itt arra, hogy eddig 442 Veyron modell kerül legyártásra és a Bugatti betartja a szavát, miszerint 450 példány fog mindössze készülni.

Ertesülések szerint, a Veyron utódjának névadója az egykori Forma-1-es pilóta, Louis Chiron. Erre a sportautóra még várni kell közel egy évet (legjobb esetben). Az eddig felmerült problémákról és az autót körülölelő spekulációkról IDE KATTINTVA olvashattok részletesebben.

Jöhetne a kérdés, hogy akkor mit fog csinálni a Bugatti? Már erre is meg van a válasz, ami röviden: saját márkás kiegészítők forgalmazása. Itt nem autóalkatrészekre kell gondolni, hanem mondjuk ruházati kellékekre (pl.: mandzsetta gombok, övek, karórák… stb.).

Természetesen ezek a termékek elképesztően drágák lesznek az átlagemberek számára. Az első ilyen üzlet Londonban fog megnyílni és a tervek szerint összesen 30 ilyen bolt lesz világszerte.

(Forrás: Autokalauz | Fotó: Africanspotlight)