Jump to content

A Qoros ezúttal egy SUV-al jönne

2014. 11. 29. 12:00

A kínai autómárka egyik elsődleges célja, hogy érvényesülni tudjon az európai autópiacon. A képen látható SUV a harmadik gyártmányuk, ezt megelőzően egy szedánt és egy ferdehátút dobtak ki a piacra. Nézzük mire képes a 3 City SUV névre hallgató modell.

A Qoros nem tétlenkedik, hiszen német mérnökökkel erősítették meg a dolgozói keretüket, továbbá a 3 City SUV modellnévre hallgató járgány már a harmadik piacképes alkotásuk. Elsődleges terveik közt szerepel, hogy elismerést szerezzenek az európai szférában.

Motorházteteje alatt egy 1,6 literes benzines turbómotor dolgozik, amely 156 lóerős teljesítményre képes. Ennél persze vannak sokkal izmosabb egyedek ebben a kategóriában, de a kínai gyártónak egyelőre vevőkörre lenne szüksége. Hatfokozatú automata és kézi váltóval is elérhető. Az előbbi változattal 10,8 másodperc alatt gyorsul fel 100-ra, míg az utóbbi esetében elegendő 10,1 szekundum is.

Természetesen a belső tér és az extrák ízlésünk szerint alakítható, igényelhető. A 8 colos érintőképernyős rendszer alapértelmezetten megtalálható lesz a SUV-ban.

(Forrás: autokalauz.hu | Fotó: autoblog.com)