Jump to content

A Skoda mentette a menthetőt, nem is akárhogy!

2014. 11. 27. 12:00

A személygépjárművek eladási listáinak egyik állandó résztvevője nem rég mutatta be legújabb modelljét Párizsban. Ami sokak számára szemet szúrt, hogy egy nagy fehér rész tátong a kesztyűtartó felett, amit nem ad kellemes összhatást a belső térnek. A gyártó máris orvosolta ezt a hibát, nézzük meg, hogy hogyan.

A Skoda Fabia 2015-ös modellje az eladási listákon az előkelő második helyet foglalja el, a Volkswagen csoport modelljét megelőzve. Szinte már azon lepődtünk volna meg, ha nem érkezik frissítése a Fabianak.

A legújabb változat pontosan követi az A05-ös platformot úgy, mint a VW Polo, s Seat Ibiza és az Audi A1. Aki arra várt, hogy valami formaalkotó és innovatív járgánnyal áll elő a Skoda, az most biztosan nagyot koppant, hiszen a cseh gyártó maradt a tiszta és egyszerű vonalak mellett.

A belső tér egyetlen hibája, hogy egy nagyobb fehér rész kacsint vissza ránk a kesztyűtartó felett. A Skoda ezt azzal orvosolná utólag, hogy lehetőséget ad egyedi fóliák készíttetésére, amit könnyen felhelyezhetünk akár otthon is. Ennek nem kell feltétlenül gyár által megadott motívumnak lenni, családi fotót vagy akármilyen más képet is igényelhetünk oda. Egyelőre csak Csehországban és Németországban érhető el ez a szolgáltatás, de valószínűleg hamarosan Magyarországon is lesz lehetőségünk rendelni ilyen egyedi fóliát.

(Forrás: autokalauz.hu | Fotó: autohoje.com)