Jump to content

LA Motor Show 2014 - Egzotikus járgányok vol. 1

2014. 11. 24. 10:00

A 2014-es év utolsó nagy autós eseménye a Los Angeles Motor Show. Rovatunk több részen át képpel és kisebb leírással mutatja be a nagyvárosban bemutatott legegzotikusabb járgányokat. Az első kiszemelt egy beazonosíthatatlan négykerekű, amit valószínűleg nem fogunk az autópiacon megtalálni a jövőben.

Az Autószalonok, Motor Show-k utolsó állomása Los Angeles volt a 2014-es évben. A gyártók ezúttal sem hagyták cserben a kilátogatókat és erre az eseményre is tartogattak újdonságokat.

Koncepciók és gyártásra kész járgányok egész hada sorakozott fel idén is az amerikai nagyvárosban, de akadt olyan példány is, ami valószínűleg soha nem kerül gyártósorra. Rovatunk első alanyát is ide sorolnám, hiszen nehéz lenne elképzelni a képen látható autót a közutakon.

Hatalmas kerekek, ajtó nélküli utastér és szállításra vagy vontatásra alkalmas hátsó részleg a legszembetűnőbb külső jegye a járgánynak. Ebből kifolyólag a vontató kocsi kategóriába sorolnám, de nagy összeget nem raknék erre a megállapításomra. A specifikációkról semmilyen információ sincsen, szóval ezt akár a képzeletünkre is bízhatjuk. Nem is húzom tovább a mondandóm, inkább csodáljuk meg az alábbi képen lévő járműt, akármi is legyen az.

(Forrás: autokalauz.hu | Fotó: topgear.com és culturemami.com)