Jump to content

Érkezik az ötödik generációs Chevy Camaro

2014. 11. 03. 12:00

Napokon belül debütálásra kerül a Chevrolet ötödik generációs Camaro-ja, melynek forgalmazása 2015-től kezdődik. A képen egy kabrió látszik, viszont a gyártó elmondása szerint, lesz fix tetejű kivitel is. Nézzük, hogy így előzetesen mire számíthatnak azok, akik ellátogatnak Las Vegas-ba.

A Chevrolet Camaro, egy nagy múltra visszatekintő járgány. Szinte nincs olyan személy a földön, aki ne hallott volna róla, vagy ne látta volna képen/személyesen. 2015-től megvásárolható az ötödik generációs változata, amely elsősorban kabrió kivitelben lesz kapható, de a gyártó állítása szerint, fix tetős példányokat is igénybe lehet majd venni.

A Camaro egyedi stílusjegyei végett, nem sok külső változáson esett át, viszont a belső teljesítmény annál inkább. V6-os és V8-as motorral is kérhető lesz. A motorháztető alatt rejtőző erőről részleteket egyelőre nem árultak el, valószínűleg a Las Vegasi Autószalonra tartogatják a nagy durranást.

A külsőről már valamivel többet tudunk, hiszen a képről sok minden leolvasható. A felfüggesztés alatt, egyedi 20 colos kerekek csücsülnek, amelyek nagyon hasonlítanak a klasszikus Hurst-on megtalálható abroncsokra. Az elülső splitter és a hátsó spoiler, a karosszéria színére lett fényezve, továbbá a legendás csíkok sem hiányozhatnak. A belső garnitúra sugározza az adrenalint, a vörös-fekete bőr bevonatával és szinte perzseli az ember szemét.

(Forrás: autokalauz.hu | Fotó: autoblog.com)