Jump to content

Elektromos kisegítés a Vw Passatban

2014. 10. 18. 10:00

A Polo GTI és a Golf Alltrack után, a Passat is megmutatta magát a Párizsi Autószalonon. Sok idén debütáló autóhoz hasonlóan, a Passat is tartalmaz elektromos hajtásláncot, amely rövid táv megtételére tudja nélkülözni a benzin/dízel égetés környezetszennyező hatását.

2015-tő elérhető lesz az autópiacon a Volkswagen csoport új tagja, a vérfrissítésen átesett Passat. A német szedán külseje teljesen átlagosnak mondható. Az egyetlen szembetűnő változás a korábbi modellhez képest, hogy az elülső fényszórója szélesebb és karcsúbb.

Természetesen többféle motorkínálattal kedveskedett nekünk (a vásárlóknak) a Volkswagen. 1,4-, 1,8- és 2,0 literes turbófeltöltésű, négyhengeres benzinmotorok és 1,6-os és 2,0 literes dízelmotorok közül választhatunk. Van még egy 215 lóerős teljesítménnyel bíró elektromos motor, melynek egy töltésével, 50 km-t is megtehetünk akár.

Összefoglalva, aki úgy gondolta, hogy hatalmas változásokon fog átesni a Volkswagen Passat, annak Párizsban csalódnia kellett. De mindenki döntse el saját maga. Ebben segítségetekre lesz, az alábbi néhány fotó a járgányról.

vw
vw
vw
vw

(Forrás: autokalauz.hu | Fotó: autoblog.com)