Jump to content

Nem okozott csalódást a Mercedes

2014. 10. 10. 12:00

Egy debütálást megelőző időszakban előfordulhat, hogy szivárognak ki kémfelvételek és/vagy fotók. Ilyenkor úgy születik meg bennünk egy vélemény vagy első benyomás, hogy lényegében nem láttuk még fizikai valójában a járgányt. De egy biztos, a Mercedes AMG GT hozta az elvárt szintet és nem okozott csalódást.

A legtöbb autóról szinte semmit sem tudunk, míg be nem mutatkoznak a hivatalos rendezvényeken, mint jelen esetben a Párizsi Autószalonon. A Mercedes AMG GT-ről viszont rengeteg információmorzsát elhintett a gyártó. A kérdés csak az volt, hogy valóban olyan szép és jó, mint ahogy az a képeken látszik. Nos, a válasz: Igen!

A várhatóan 2016-től értékesítésre bocsájtható járgány, 456 lóerős teljesítménnyel és 600 Nm nyomatékkal bír, a standard bejegyzés szerint. Ebből kifolyólag lesz az AMG GT-nek egy altípusa, ami egy ’S’ betűt kapott a neve mellé. Ez annyit jelent számokban mérve, hogy 503 lovat és 650 Nm nyomatékot rejteget a motorháztető alatt.

Most már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy vajon milyen lehet a kormánya mögött ülni. Bizonyára erre is sor kerül a közeljövőben, addig is tekintsétek meg képekben a Mercedes AMG GT-t.

asd
asd
asd
asd

(Forrás: autokalauz.hu | Fotó: autoblog.com)