Jump to content

Begurult a BMW 2-es sorozata

2014. 10. 04. 14:00

A német gyártó új modellje most mutatkozott be hivatalosan a Párizsi Autószalonon. A BMW 2-es sorozata kabrió kivitelben lesz kapható a jövő év elején, szóval, akik vásárlásra adják fejüket, nem kell sokat várniuk arra, hogy hajukat meglobogtassák a lenyitható tetejű járgányba. A továbbiakban a promó videó is megtekinthető.

2015-től kapható lesz a márkakereskedésekben a BMW új modellje. A 2-es sorozat kabrióját azt hiszen nem lehet nem szeretni, hiszen minden megtalálható benne, ami egy sportos kocsiba kell.

Két változatban lesz elérhető a piacon. Az i228-as, 2,0 literes turbómotorral lett ellátva, amiből 240 lóerős teljesítmény és 345 Nm nyomaték facsarható ki. Az M235i valamivel erősebb specifikációkkal bír. 3,0 literes turbófeltöltéses motorja, 320 lóerőt tud kipakolni az aszfaltra, melyet elősegít a 447 Nm nyomaték. Álló helyzetből 4,8 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra. Sebességváltója nyolcfokozatú és automatikus. Bár aki ragaszkodik a kézi irányításhoz, kérhet majd 6 fokozatú váltót is.

Párizs után, Los Angeles-be is ellátogat a német verda még idén. Rövid időn belül a teljes technikai adatokat tartalmazó leírást is közzéteszik, addig is tekintsük meg az alábbi videót:

(Forrás: autokalauz.hu és autoblog.com | Fotó: autoblog.com)