Jump to content

A 208 GTI nagyobb teljesítményt kapott

2014. 10. 01. 12:00

A Peugeot 205 GTI idén ünnepli 30. születésnapját. Éppen ezért döntöttek úgy a francia vállalatnál, hogy egy különleges, 208-as névre hallgató modellel kedveskednek a vásárlóknak. Egy reklámot is készítettek erről. Így mindent egybe vetve, méltóképp ünnepli meg a Peugeot az évfordulójukat.

Mivel is lehet a mai világban nagy hírverést csinálni, ha nem egy jól sikerült reklám filmmel. A Peugeot nem fogta vissza magát ezen a téren és egy akciófilm-szerű videó keretein belül mutatta be új járgányukat.

A 208 GTI 260 lóerős teljesítménnyel bíró motorral lesz felszerelve. Egyéb specifikációkat nem árultak el egyelőre. Ha már méretével nem tud kitűnni a tömegből, legalább sportos legyen, ami sikerült is a mérnököknek. Az autóból mindössze 300 példány fog készülni, szóval, akik meg akarják szerezni, ne habozzanak.

És a reklám? Hát van benne minden, ami kell. Száguldozó járgány, repülőgépek, lövöldözés, üldözés, ugratás… meg természetesen egy nő. Kíváncsian várjuk, hogy a való életben mire lesz képes a kisautó.

(Forrás: autokalauz.hu és topgear.com | Fotó: topgear.com)