Jump to content

Képek a Mitsubishi koncepciójáról

2014. 09. 22. 14:00

A Mitsubishi kidobta az internetre a hivatalos képeket az Outlander PHEV Koncepció-S modellről, melyet a Párizsi Autószalonon fognak bemutatni októberben. Továbbá egy csomó információt is megosztottak a járgány specifikációit illetően. A gyártósorra való helyezéséről egyelőre semmi konkrét hír.

Szinte már nincs is olyan négykerekű, amiről nem szivárogtak ki képek a Párizsi Autószalont megelőzően. A Mitsubishi sem titkolózott tovább és elénk tárta legújabb modelljük fotóit. Egyből szemet szúr a Koncepció-S stílusossága és igényessége. Ebbe - véleményem szerint - beletrafáltak a mérnökök, de a Párizsi Autószalont követően meglátjuk mit szólt hozzá a nagyérdemű.

Kisebb átalakításon esett át a külseje az elődjéhez képest. A fényszórók szögletesek és talán a hátsó lámpák formája is újra lett tervezve. Továbbá szemet szúr, hogy könnyűfém keréktárcsái is frissen gurultak le a gyártósorról.

asd
asd


A motorháztető egy négyhengeres 2,0 literes benzines- és két elektromos motor rendszert rejt. A négykerék-meghajtásos hibrid, 204 lóerős teljesítményt képes leadni. 11 másodperc alatt éri el álló helyzetből a 100-at és végsebessége több mint 160 km/h. A benzin égetése elenyésző mértékben szennyezi a környezetet, hiszen 44 g/kg szén-dioxidot bocsájt ki.

(Forrás: autokalauz.hu és autoexpress.co.uk | Fotó: autoexpress.co.uk)