Jump to content

Növeli a Toyota a gyári kapacitást

2014. 09. 21. 14:00

A japán autógyár új közleményében kifejtette, hogy rengeteg munkahelyet fognak teremteni a tervben lévő terjeszkedésükkel és bővülésükkel. Továbbá egy korábbi modellből is kapunk frissítést, amiről a cikkben láthatunk kém felvételeket. Kíváncsian várjuk a járgány specifikációit is, de az még későbbre esedékes.

A Toyota Tacoma lehet, hogy nem egy mai darab, de ez nem akadály a gyártó számára, hogy növelje a termelését a Kaliforniai gyárukban. Továbbá, egy mexikói üzemük, 300 új munkahelyet fog teremteni, ami a jelenleg alkalmazottakhoz mérten, 41%-os növekedést jelent. Ez az intézkedés 2015 áprilisáig fog bekövetkezni.

Lentebb láthatunk kém fotókat a leendő Tacomáról. Számos újításon esik át az elődjéhez képest és várhatóan 2016-ban kerül ki a piacra. Egyelőre ennyit tudunk mondani a járgányról, a további információkat megtartotta magának a Toyota.

Értesülések szerint 1 holdnyi területen fog elhelyezkedni a gyár bővítése. Itt felmerülnek a kérdések, hogy milyen egyéb tervei vannak a japánoknak. Az idáig tiszta, hogy terjeszkedni akarnak. De vajon mely modellekre fognak inkább specializálódni? Sok a megválaszolatlan kérdés, de egyszer minden ki fog derülni.

(Forrás: autokalauz.hu és autoblog.com | Fotó: delyricum.blog.hu és autoblog.com)