Jump to content

Egy titokzatos Lamborghini

2014. 09. 19. 12:00

Az olaszok egy új koncepciójukat fogják bemutatni a Párizsi Autószalonon. Fel is került az internetre egy eléggé keveset sugalló kép, ami után számos kérdésünk lehetne, amikre csak októberben kapunk választ. Ez egy négyajtós változat? Esetleg ez egy új Espada? A márka szerelmeseinek már nem kell sokat várniuk, hogy kiderüljön.

A patinás olasz autógyár is készül valami újdonsággal a Párizsi Autószalonra. Túlságosan nem erőltették meg magukat, amikor kidobták a fent látható képet. Eddig még hírek vagy pletykák sem terjengtek egy esetleges új modellről, vagy egy frissített modellről. Szóval kíváncsian várjuk, hogy mégis milyen lesz az új járgány, ha egyáltalán lesz.

Most jöhetnek a spekulációk, hogy mégis mit körvonalaz a kép. Egy új Estoque? Esetleg egy új Espada? Luc Donckerwolke még az évelején közölte, hogy tervben van egy régi modell felélesztése. Ez így elég tág fogalom, de elérte a célját, hiszen számos fórum erről a témáról beszél.

Számunkra a legvalószínűbb feltételezés, hogy egy Espada fog ránk kacsintani Párizsban. De az is lehet, hogy egy intergalaktikus űrcirkáló…vagy egy csatahajó…vagy egy kibernetikus halál robot. De elég a fantáziálásból, meg fogjuk tudni a következő hónapban, addig is türelmesen kell várni.

(Forrás: autokalauz.hu és topgear.com | Fotó: topgear.com)