Jump to content

Ön a 2015-ös Chrysler 300?

2014. 09. 16. 16:00

Egy igen homályos és szemcsés kép látott napvilágot, melyről azt feltételezik, hogy a Chrysler leendő 300-as modellje. Novemberben lesz hivatalosan bemutatva a járgány és eddig még nem láthattunk róla képeket. Véleményem szerint, a debütálásig titokban fogják tartani a Chrysler személyazonosságát.

A Chrysler Corporation egy amerikai autógyártó volt, 1925 és 1998 között önállóan működött. 1998-ban a Chrysler a leányvállalataival együtt összeolvadt német Daimler-Benz csoporttal és az új szervezet a DaimlerChrysler nevet választotta. Története során a Chrysler az USA három legjelentősebb autógyártójának – a Ford, a General Motors és a Chrysler – többnyire a legkisebbike volt, bár 2007 januárjában az amerikai piacon a DaimlerChrysler (a luxuskategóriás Mercedes és Maybach típusokat kivéve) több járművet értékesített, mint a hagyományosan második helyet elérő Ford. A cégcsoport ugyanakkor a Toyotánál alacsonyabb eladásokat produkált.

A közelmúltban lett bejelentve, hogy érkezik egy újabb modelljük, amely a 300 névre fog hallgatni. Los Angelesben fog debütálni novemberben. Ez idáig nagyon a színfalak mögött tartották a járgányt, de most egy elég rossz minőségű kép került fel az internetre, amelyről azt feltételezik, hogy a fent említett Chrysler lesz az.

Az autoblog.com szerint nem kell túl sok újdonságra számítanunk. Valószínűleg a szokásos 3,6 literes Pentastar V6-os és az 5,7 literes Hemi V8 lesz a motorkínálat. Továbbá a belső dizájn is ugyanúgy bőrbevonatú lesz és elegáns. A beépített technológiák terén sem kell új dolgokra számítani. De ezek csak feltételezések, a kép novemberben fog kitisztulni a Los Angelesi Autószalonon.

asd

(Forrás: autokalauz.hu, wikipedia és autoblog.com | Fotó: autoblog.com és carmodelsworld.com)