Jump to content

Elkeltek a jubileumi Ferrarik

2014. 09. 15. 14:00

Egyre nagyobb a felhajtás az októberi Ferrari ünnepség körül. Azt már korábban tudtuk, hogy egy különleges limitált kiadású járgánnyal készültek ezen eseményre, de most már azt is tudjuk, hogy mind elkelt. Ez azért lehet érdekes, mert eddig semmi információt nem árultak el a teljesítményéről és egyéb tudásáról.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Ferrari 60. születésnapjára, 10 darab limitált Ferrarival készül. A legújabb információk szerint már elkelt a hivatalos bemutatás előtt mindegyik, 3,2 millió dolláros (760 milliós) darabáron.

Ezúttal nagyon jól titokban tudták tartani az egészet, hiszen se specifikációk, se kinézet információk nem szivárogtak ki. Külsőről mindössze annyi, hogy a ’60-as évektől a ’80-as évekig használt kék festés lesz, fehér csíkokkal.

Luca di Montezemolo október 12-én fog utoljára vezérigazgatóként mutatkozni. Az ottani pályafutását elegánsan fejezi be, pont egy ilyen nagy volumenű eseményen. A jubileumi járgányokról a prezentációt a rendezvény napján fogják megtartani, a szerencsés tulajdonosok akkor tudják meg mit is vásároltak. Egyes spekulációk szerint a F12 Berlinetta típusjelű modellre fog hajazni. Kevesebb, mint egy hónap, és minden ki fog derülni.

(Forrás: autokalauz.hu és autoblog.com | Fotó: ferrarissime.forumparfait.com)