Jump to content

Limitált kiadással ünnepel a Ferrari

2014. 09. 14. 12:00

Október 12.-én bemutatásra kerül a 60. évfordulós jubileumi, limitált kiadású Ferrari. Mindössze 10 darab fog épülni belőle és minden bizonnyal eszméletlen ára lesz a valószínűsíthetően eszméletlen járgánynak. A rendezvényre kilátogatók biztos nem fognak unatkozni és Beverly Hills visszhangozni fog a motorok búgásától.

A Ferrari bejelentette, hogy egy különlegességgel fognak készülni az egy hónap múlva esedékes rendezvényre. Az autóról részleteket nem árultak el. Próbálják titokban tartani október 12.-éig. Az viszont kiszivárgott, hogy 10 darab lesz ebből a jubileumi járgányból.

„Hogy megünnepeljük a Ferrari fennállásának 60. évfordulóját, egy igazi különlegességgel készüszülünk. Egy speciális járgánnyal, amiből mindössze 10 darab fog elkészülni.” – nyilatkozta a hamarosan távozó elnök, Luca di Montezemolo.

Érdekesség, hogy az idei évben jelentősen megnőtt a bevétele az olasz cégnek annak ellenére, hogy kevesebb kocsit gyártottak le. Számos egyéb rekordot megdöntöttek idén, szóval lesz elegendő ok az ünneplésre, azt garantálhatom.

(Forrás: autokalauz.hu és autoweek.com | Fotó: autoweek.com)