Jump to content

Az Opel legújabb városi kisautója

2014. 09. 12. 14:00

A General Motors tulajdonában lévő német cég egy újabb autómodellt fog a piacra dobni, amely az Adamnál és a Corsánál is olcsóbb lesz. Jövő márciusban lesz a hivatalos leleplezése a Genfi autószalonon, de szinte biztosak vagyunk benne, hogy addig fognak megjelenni kémfelvételek, vagy a gyár által készített fotók.

Az Opel mostanában nem tétlenkedik. Az októberben megrendezésre kerülő Párizsi Autószalonon fogják bemutatni az új Corsát. A legújabb értesülések szerint, már a Genfi Autószalonra is van bemutatandó járgányuk, ami annyiban más, hogy egy teljesen új modell.

Szintén egy városi autóról van szó, amit az egyik alapító fiáról neveztek el Karlnak. 3,68 méter hosszú, ami azt jelenti, hogy a Corsánál kisebb, de az Adamnál hosszabb. Az Opel továbbá azt is elárulta, hogy nagyon kedvező áron lesz elérhető az újdonságuk. Kevesebbe fog kerülni, mint az előbb említett két modell.

Az autógyár elmondása szerint három és négy hengeres motorokkal lesz ellátva. A külső kinézete nem lesz túlságosan innovatív, a már megszokott Opel stílusjegyeket fogja tartalmazni. A belső tér négy személy kényelmes elhelyezésére lesz alkalmas.

(Forrás: autokalauz.hu és autoxpress.co.uk | Fotó: motoringresearch.com)