Jump to content

Hamarosan kapható az új Twingo

2014. 09. 11. 16:00

A 2014-es Renault Twingo egy igazi városi autó, hiszen fürge, könnyű manőverezni vele és a magasan elhelyezett ülése elősegíti, hogy tökéletes kilátásunk legyen a volán mögül. Már nem kell sokat várni és elérhető lesz a márkakereskedések kínálatába. Addig is nézzük meg, hogy papíron mire képes és mire nem a kis járgány.

A Renault Twingo egy megfizethető városi autó és úgy tervezték, hogy kis helyet foglaljon el, mégis nagy belsőtere legyen. Továbbá nagyon jól irányítható és elég stílusos ahhoz, hogy kitűnjön a tömegből. Háromféle divatcsomag kínálata lesz: a retro, a racer és a party.

A belső terét nagyon jól eltalálták a mérnökök. A színeket tökéletesen variálták és középre még egy R-Link érintőképernyős rendszert is kapott, ami magába foglalja a műholdas navigációt és annak opcióját, hogy tudjunk alkalmazásokat letölteni. Az előző verzióhoz képes 10 centivel rövidebb, mégis nagyobb a belső tere.

3,8 millió forintos kezdő áron lesz elérhető a 70 féklóerős modell. Egy 900cc-s, háromhengeres benzines motor gondoskodik a működéséről. 100-ra 10,8 másodperc alatt gyorsul fel és a végsebessége több mint 160 km/h. A szén-dioxid kibocsájtása alacsonyabb, mint 100 g/km.

(Forrás: autokalauz.hu és autoexpress.co.uk | Fotó: fr.cars.yahoo.com)