Jump to content

A Hyundai nagy célokat tűzött ki

2014. 09. 05. 14:00

A koreai autógyártó cég azt szeretné, ha az új i20-as modelljük népszerű lenne az autópiacon. Erre meg van minden esélyük, hiszen a látványképen láthatjuk, hogy a kocsi vonalai teljes mértékben tükrözik a mai dizájn és stílus jegyeket. Szóval, mint mindig, most is a kezdőára fogja meghatározni sikerességének alapjait.

Manapság a legnépszerűbb autók az európaiak körében, az Opel Astra, a Renault Mégane, a Volkswagen Golf és a Ford Focus. A Hyundai egy sajtótájékoztató alkalmával elmondta, hogy a fent említett modellek nyomdokaiba szeretnének lépni az i20 kupéval.

A képen található látványkép kategóriailag a VW Polo, a Ford Fiesta, a Peugeot 208 és az Opel Corsa osztályába tartozik, amelyek szintén nagyon kapósak a piacon. Nehéz feladat elé állította saját magát a koreai cég, de mint tudjuk, semmi sem lehetetlen. Egyelőre az autó specifikációiról semmit nem osztottak meg.

A már-már karakteres Hyundai külsőt, még a fenti kép alapján is észre lehet venni. A lapos tetővonal, a körbefutó hátsóablak és az egyedi világítás-rendszer mind a koreaiak védjegye lett. A járgány debütálásáról, vagy a márkakereskedésekbe való kerüléséről nincs semmilyen információ.

(Forrás: Autokalauz.hu és autoblog.com | Fotó: autoblog.com)