Jump to content

Leleplezés előtt a Mazda MX-5

2014. 08. 31. 12:00

A Mazdának nagy tervei vannak az új generációs MX-5-tel. Már csak napok kérdése és lehullik a lepel a járgányról, hiszen szeptember elején bemutatásra kerül a nagyközönség előtt. Aki kíváncsi lenne rá, de nem tud elmenni, internetes közvetítésen keresztül is követheti majd az eseményt.

Már nagyon sokan kíváncsiak és nagyon várják a 2016-os Mazda MX-5-öt. Szeptember 3-án lesz a bemutatása a kocsinak, amiről eddig nem sok információt szivárogtattak ki. Annak, aki kíváncsi lenne az új generációs Mazdára, de nem tud megjelenni, ne búslakodjon, hiszen az autógyár elintézte, hogy YouTube-on keresztül egy online stream segítségével követhessük a nagy leleplezést. Ezen felül a CBS szeptember 9-én szintén közvetíti majd utólagosan.

Egyenlőre csak annyit tudunk az MX-5-ről, hogy nagyjából milyen az alváza, hiszen az a 2014-es New York-i show alatt látszódott. A roadsterről az a hír terjeng, hogy visszatér a márka által képviselt ovális hűtőrácshoz. Továbbá, elődjéhez képest jelentősen többet fog nyomni a mérlegen.

Számos ismert autós magazin és autókkal foglalkozó csoport lesz jelen, szóval akinek stream-en keresztül sem volt elérhető a nagy esemény, biztosan tud majd olvasni a kocsiról és láthatja a képeket. Mindenesetre az Autokalauz is be fog számolni a történtekről.

(Forrás: autokalauz.hu és autoblog.com | Fotó: autoblog.com)