Jump to content

Feléledt a Suzuki Vitara

2014. 08. 27. 14:00

A Suzuki október elején mutatja be a Párizsi Autószalonon a Vitara névre hallgató modelljét. 2015 tavaszától lesz kapható Angliában, majd később további országokhoz is el fog jutni. Konkrét tulajdonságok nem lettek megosztva a nagyközönséggel, szóval úgy néz ki, erre várni kell még pár hetet.

Több mint 25 év után tér vissza a Suzuki Vitara. A gyárnál nem felejtették el az alapvető külső jegyeit a járgánynak, de ez a képen is látszik. Hivatalosan október 2.-án fog debütálni a Párizsi Autószalonon az öt ajtós crossover. Az Egyesült Királyságban már jövő tavasztól kapható lesz és várhatóan a Nissan Juke és a Renault Capture nagy riválisa lesz.

A Vitara a legújabb Allgrip összkerékhajtást kapta meg és a motorkínálata is többféle lesz. Az egyetlen konkrétum amit eleresztettek ezzel kapcsolatban, hogy a szén-dioxid kibocsájtása nagyon alacsony lesz.

Továbbá a belső kinézetet is saját igényünk szerint alakíthatjuk, ami azt jelenti, hogy számos szín- és kárpit kínálat közül lehet választani. Az leendő ára sem lett megosztva, szóval részleteket október 2 után tudunk közölni.

(Forrás: autokalauz.hu és autoexpress.hu | Fotó: parameter.sk)