Jump to content

Véget ért a Monterey Car hét

2014. 08. 19. 16:00

Mára már világhírű eseménnyé nőtte ki magát a Monterey Car hétvége, amelynek a főszereplői az autók. Manapság már sokkal nagyobb szerepet kapnak a modernebb járgányok, mint régebben, de ezt az esemény innovációjának lehet tekinteni. Voltak igazán emlékezetes momentumok és emlékezetes négykerekűek.

Az autós rendezvényeknek a Monterey Car hétvége olyan, mint mondjuk a fesztiváloknál a Sziget vagy a Tommorrowland. Az évek során sikerült elegendő rajongótábort toboroznia magának ahhoz, hogy rangosnak lehessen nevezni. Korábban a klasszikus autók kiállításáról szólt ez az esemény, de mára már a modern sportkocsik is befurakodtak. Ez nem is baj, mert akik nem szeretik a régi autókat, de az újakat igen, azok attól még szívesen eljönnek és ugyanez fordítva is igaz.

Egy emlékezetes pillanat volt például, amikor a kaliforniai autós rendezvényen mind a hat Legend Edition (Bugatti Veyron) felsorakozott, ami még sosem fordult elő. Ez a hat járgány összesen 4,4 milliárd forintot ér a piacon, ami azt jelenti, hogy darabja 715 millió magyar forint.

A Pebble Beach Tour d'Elegance gyönyörűségei is megjelentek az eseményen, amelyről sok mutatós kép készült. Ezeket a képeket megtekinthetjük IDE KATTINTVA. Azok, akik rávették magukat arra, hogy elmenjenek, bizonyára nem csalódtak és számos csodás élménnyel távoztak. Az újabb sikert követően jövőre valószínűleg újfent meg lesz rendezve a Monterey Car hétvége Kaliforniában.

(Forrás és Fotó: autoblog.com)