Jump to content

Mini autó, mini fogyasztással

2014. 08. 18. 14:21

A Renault már a jövőhónapban elkezdi árusítani a legújabb Twingo modelljüket. Az ára 3,6 és 4,5 millió forint közé fog esni, függően a kért extráktól. A francia cég nem az egyetlen, aki ebben az időszakban dobja piacra mini autójának legfrissebb változatát. Várhatóan nagy lesz a versengés a Toyotával, Citroennel, Fiattal és a Peugeotval.

Szeptember vége felé várható a Twingo, amelynek a kezdő ára 3,6 millióra becsülhető, alapfelszereltségben. A kínálat csúcsa alig kevesebb, mint 4,5 millióra tehető, amely már egy 89 bhp teljesítménnyel bíró 900 cc-s, háromhengeres turbómotorral lesz ellátva.

A standard csomag egy 1,0-ás, háromhengeres szívómotorral kapható, amelyhez 69 bhp teljesítmény társul. Továbbá beletartozik a Bluetooth, egy DAB rádió és a Hill Start Assist, amely a parkolást és elindulást segíti a meredek utakon.

Egy picivel költségesebb változat, ha kérünk hozzá kéttónusú dísztárcsákat, és még drágább, ha 15 colos könnyűfém keréktárcsákkal van ellátva és sebességtartó automatikával. Az R-Link multimédiás rendszer lehetővé teszi egy két hüvelykes érintőképernyőn keresztül a hangvezérlést és a navigációt.

Itt még nem ért véget a kívánságlista, hiszen fűthető bőrüléseket is kínálnak a Renaultnál. Továbbá a már említett könnyűfém keréktárcsákból is több fajta van és a multimédiás rendszerből is válogathatunk ha a gyári nem felelne meg.

(Forrás: autoexpress.co.uk | Fotó: fr.cars.yahoo.com)