Jump to content

Limitált számban kapható a BMW M5

2014. 08. 18. 10:00

A köznyelvben az számít a jobb kocsinak, amelyik ékes külsővel, vagy hangos belsővel rendelkezik. A szakértők körében már másképpen vannak kategorizálva a járgányok. Jelen esetben nyugodtan alkalmazhatjuk az „új mindig jobb” szállóigét, hiszen a BMW jubileumi és egyben limitált kiadással kedveskedik a legnagyobb fanatikusoknak.

Mindössze 300 példány fog készülni a 30. évfordulós BMW M5-ből és azon szerencsések, akik birtokukba vehetik, a legexkluzívabb, legerősebb példány tulajdonosai lesznek. Az iker-turbófeltöltős, 4,4 literes V8-as motor, 600 lóerő birtokában van, melyhez 700 Nm nyomaték társul. 3,7 másodperc alatt pörög fel a sebességmérő 0-ról 100-ra.

Az Alcantara bőrülések és kormánykerék egyértelművé teszi a külső szemlélődőnek, hogy itt egy BMW M5-ös parkol. A sportos kinézetet továbbá biztosítja a kerekek 20 colos átmérője.

A 300 példányból, egyelőre 30 fog eladásra kerülni az USA-ban, de sietni kell, mert a megrendelést 2015. május 21-től lehet leadni és abban biztosak lehetünk, hogy hamar el fog kelni mind. Aki igazi gyűjtőnek tartja magát, ne habozzon és keljen fel időben. De a patkó vagy a négylevelű lóhere se maradjon otthon, biztosan el fog kélni a segítség.

(Forrás és fotó: autoblog.com)