Jump to content

Drágul a Hyundai Equus

2014. 08. 17. 14:00

Nem csak hogy drágul, de teljes vérfrissítésen esett át a járgány a tavalyihoz képest. Így már elfogadhatóbb az áremelkedés, amely 280 dollár mindössze (ez forintban majdnem 70 000-ret jelent). A képek alapján eléggé izmosra sikeredett, az országutakon meg fogja követelni a tiszteletet.

A Hyundai Equus legolcsóbb változata valamivel több, mint 14 millió forinttól indul. Ez a 2014-es modellhez képest minimális árnövekedést jelent. A drágulás mellett, új külsőt és belsőt kapott, ezen felül frissítették a felfüggesztését is. Ha szeretnénk extrákkal felturbózni a járgányt, akkor annak már borsosabb az ára, szám szerint 16 millió forinttól fog indulni.

A 2015-ös Equus motorháztetője alatt 429 lóerő rejtőzik, melyet egy 5,0 literes GDI V8-as motor állít elő. A sebességváltással nincs vesződés, hiszen automatikusan történik 8 fokozaton.

A képen is látszik, hogy igazán testesre sikeredett ezúttal is és ez tükrözi a belső erejét. A belső térről egyenlőre nem lett megosztva kép, de szűkölködésre nem kell véleményem szerint számítani. A Hyundai legfőbb vetélytársai az Audi A8, a BMW 7-es sorozat, a Jaguar XJ és a Mercedes-Benz S-osztály.

(Forrás és fotó: edmunds.com)