Jump to content

Itt a jó idő, tetőket le!

2014. 08. 03. 17:39

Az MTM legyártotta a nyitható tetejű Audi S3-at. A kabrióvá alakítás mellett számos újításon esett át az autó. Ilyen például az új vezérlésű motor, az új futómű, vagy az új kerekek. Röviden tömören, az S3 a nevéhez méltó tuningot kapott.

Ha metaforával kellene élnem, akkor az MTM a királylány és az általuk feltuningolt autók az elvarázsolt királyfik, béka testben. Szóval akármire teszi rá az MTM a „száját”, az gyönyörűséges járművé változik.

Az Audi S3 amúgy tuning nélkül is jól néz ki és jól teljesít. De azért plusz 60 km/h sokat nyom a lanton, főleg ha az ember szereti a sebességet. Ezzel együtt a gyorsuláson is finomítottak, ezáltal 4,8 másodperc alatt gyorsul fel 100-ra.

A motor is sokkal izmosabb hangzású lett. A négycsöves, rozsdamentes acél kipufogórendszer igazán lelkesítően szól. Akit elvakítana a sebesség és a motor búgása, annak se kell nagyon aggódnia a hirtelen fékezéstől, hiszen a féktárcsák is meg lettek buherálva.

Az MTM Audi S3 Cabriolet 13 ezer euróval kerül többe, mint a gyári változat, szóval kerekítve 62 millió euró a kocsi és a tuningja.

(Fotó: autoblog.hu)