Jump to content

Az új Megane család

2017. 10. 24. 11:02

Megane GrandCoupé

Ígéretes név, karizmatikus forma: bátran kijelenthető, hogy a négyajtós Megane a típuscsalád legízlésesebb darabja, szemet gyönyörködtető összképpel.
Dinamikus formaterv, harmonikus dizájn jellemzi az új Renault formajegyekkel ellátott kupét, melyen észrevehető az arányosságra, lépcsős kialakításra való törekvés. Határozott, magas hátrészben kapott helyet a 3D hatású LED-fény, mely egyedi formájával eltéveszthetetlenné teszi az autót, akár nappal, akár éjszaka.
Ha a kényelem a fő szempont, a GrandCoupé a legmegfelelőbb választás: a csomagteret egy egyszerű lábmozdulattal is nyithatjuk a lökhárító alatt.
A külső után a csúcsfelszereltségű belső győz meg, elegáns hangulat fogad digitális műszeregységgel, kialakított középső konzollal. Hatalmas 8,7 colos érintőképernyő, mellyel az autónk teljesen személyre szabható és használata pofonegyszerű. Digitális műszeregység, állítható színű hangulatvilágítás tesz róla, hogy a tulajdonos garantáltan az első osztályon érezze magát, ehhez hozzátartozik a kárpitozott ülés, mely kényelmes utazást biztosít hosszabb távon is, és akár négyféle bevonat közül is választhatunk. A gondosan kialakított utastérbe a nyitható panorámatető hoz fényt, a több mint 500 köbdecis csomagtérben pedig akár XXL-es csomagok is szállíthatók.

Renault Megane Grandtour, egy kifinomult kombi

Mit nem tud ez az autó? Gondoskodik a parkolásról, figyel a sávokra és a táblákra, mindezt a Visio ® Systemnek köszönhetően, és közben váltanunk sem kell. Aktív vészfékező rendszere felismeri az ütközés lehetőségét, és ha kell, fékez is helyettünk. Aligha akad biztonságosabb és megbízhatóbb autó a piacon, nem beszélve a beépített holttérfigyelő rendszerről, ami nem hagyja, hogy akár egy látatlan jármű is megzavarjon minket, a 4Control technológia pedig kivételesen kezelhetővé teszi az autót, akár a kanyargós utakon is.
A Coupéhoz hasonlóan határozott, arányos vonalak jellemzik a külső dizájnt, az egyedi kialakítású lámpákat itt is megtaláljuk, egyedül a forma lett laposabb és szélesebb, mellyel kategóriája legalacsonyabb modelljévé vált. Belül is hasonló precizitással ügyeltek a részletekre: bőrrel kombinált ülés, kartámasz, tíz hangszórós Bose hifi kapott helyet az autóban, a krómozott felületek és minőségi anyagok azonnal feltűnnek. A műszerfal fő eleme a 8,7 colos álló tablet, ami elegánssá teszi a műszerfalat, és a Multi Sense technológiának köszönhetően a világítástól a motorig teljesen személyre szabható az autó. Az ülést lehajtva 2,7 méter rekordhosszúságú rakodóhossz alakítható ki. A felosztható csomagtérnek, sík padlónak, a rögzítő hálónak, valamint az oldalsó horgoknak és rakodóhelyeknek köszönhetően esély sincs, hogy a rakomány elmozduljon.

Renault Megane

A Megane család kivételesen gyönyörű vonalvezetéssel készült és előnyös hátrészeket kapott, ez esetben is ez a legszebben sikerült része az autónak: széles farrész, 3D-s lámpák, immár Renault védjegyekké váltak. Az új Megane is egy jól összerakott, végiggondolt modell, és még környezetbarát is – az Energy dCi 110 motornak hála a Megane ökológiai lábnyoma a legkisebb a választékból, és a legjobbak között van széndioxid-kibocsátás és fogyasztás tekintetében.
A vadiúj Multi-Sense rendszernek köszönhetően az autó minden rezdülése a mi kezünkben van. Az elegáns belső kialakításról itt sem kell lemondanunk: technológia és elegancia ötvözete az utastér, nappabőr kormány és elegáns kárpitozás, kétzónás klíma, eső- és fényérzékelők biztosítanak kivételes kényelmet útjaink során.

További információért forduljon bizalommal a budakalászi Renault márkakereskedéshez, ahol a munkatársak készséggel adnak bővebb tájékoztatást a modellekről, és válaszolnak minden felmerülő kérdésre. A GrandCoupé modellekhez most akár 3 999 000 Ft-ért juthat hozzá!

www.renaultbudapest.hu/renault

(Forrás: szerkesztőség)