Jump to content

Újabb kémfelvételek a közelgő Toyota Supra-ról

2017. 04. 14. 13:00

Továbbra is álcázó burkolattal mutatkozik a még tesztelés alatt álló Toyota Supra, viszont néhány dolog azért így is szembetűnik, illetve rengeteg hitelesnek tűnő spekuláció terjeng róla. 

A CarPix egyik fotósa ismét "jókor volt jó helyen". A várhatóan még idén debütáló Toyota Supra-t egy benzinkútnál kapták le, természetesen tetőtől talpig álcázva. A nagy visszatérést rengetegen várják, de persze sokak szerint még akár balul is elsülhet a BMW-vel kötött partnerségi viszony, mondván "ez már nem lesz ugyan az, mint annak idején".

Amiket a képek alapján már most megállapíthatunk

Az elülső lökhárító két sarkánál hatalmas légbeömlők láthatóak, ami már így is istenien fest. Hátul pedig mintha hiányozna egy kisebb panel, ami arra enged következtetni, hogy vonóhorog is szerelhető lesz rá igény szerint. A kagylóformájú motorházteteje nem túl beszédes, viszont egyes spekulációk szerint egy turbós hathengeres munkálkodik alatta.

Jól láthatóan Dunlop téli gumival bevont BMW kerekekkel van felszerelve, ami minden bizonnyal csak a tesztelési környezet viszontagságai miatt került fel, a debütálásra sokkal sportosabb felnikkel fognak készülni, ebben biztos vagyok.

A hátsó ablak kifejezetten kicsi, a spoiler pedig alacsonyan fekszik, szóval a visszapillantóból nem lehet túl nagy a látószög (bár lehet csak a kép csalóka).

A legvalószínűbb bemutatási helyszín az őszi Frankfurti Autószalon, de ezzel kapcsolatban még nem jelentkezett a Toyota.

(Forrás: Autokalauz.hu | Fotók: CarPix - Autoblog.com)