Jump to content

Csak egy élete van, ezért élvezzen ki minden pillanatot!

2017. 03. 13. 16:15

Sportos és elegáns formaterv, kiemelkedő biztonság, magával ragadó vezethetőség és kategória első helykínálat. A vadonatúj Kia Rio fedélzetén élmény minden utazás. Legyen szó utasok vagy csomagok szállításáról, mindenkinek jut hely bőségesen. Új infotainment rendszerével pedig el fogja kényeztetni.

Kapcsolódik, ahogy Ön is. Ultramodern rendszerével állandó csatlakozási, tájékozódási és szórakozási funkciókat kínál a legfejlettebb technológiákra támaszkodva. Nem csak elviszi A-ból B-be, hanem örömtelivé is varázsolja az utazás minden percét.

Zseniális kialakítás, átgondolt részletek, tökéletesen kidolgozott opciók - ezeknek köszönhető az új Kia Rio valódi csábereje. Megjelenését egyenes vonalak és sima felületek határozzák meg.  

Modern beltere a korábbinál merészebb térbeli formákkal és kialakítással operál.  A kényelem új dimenziója: puha tapintású anyagok, ergonomikus kialakítású első ülések és vezetőbarát kezelőfelület. A tágas belső térnek köszönhetően pedig sosem kell összehúznia magát.

Máris elcsábult? És még nem is beszéltünk a piacvezető hétéves garanciáról! Üljön be, indítsa be a motort és élvezze a 120 lóerős T-GDI motor dinamizmusát, rugalmasságát és alacsony káros anyag kibocsátását. Tesztelje a Duna Autónál!

(Forrás: Szerkesztőség)