Jump to content

Subaru vs. Audi

2014. 08. 13. 10:00

A Subaru felélesztett WRX STi modellje csapott össze az Audi S3-assal. A japán járgány külseje vadabb, félelmet keltőbb, mint az Audi. De azt tudjuk, hogy az autók világában nem a külső dönti el a verseny végkimenetelét. Itt bizony a belső, ami dominál. Vajon a Subaru ezen szempont alapján is felülmúlja vetélytársát?

Az elmúlt években alig lehet hallani a Subaru háza tájáról. A legújabb információk szerint szeretnének visszatérni a jól megérdemelt helyükre, mert bizony, a 90-es években a sportjárgányok csillagai közé tartozott a japán márka. Döntésük értelmében a WRX STi modell lett a szerencsés, aki egy újabb lehetőséget kap.

Ellenfele az Audi mind a mai napig a piacon mozog, ezáltal nagyobb lendületben lehet a fejlesztések terén. Az S3 Saloon kicsit visszafogottabb a külső elemeket tekintve. Az ékes karosszéria, a hatalmas hátsó szárnyak talán félelmet keltenének, de nem az Audiban. Ők ennél rutinosabbak és tudják, hogy a győzelem a belső teljesítményen múlik.

A gyorsulási versenyt a videó 6. percétől láthatjuk. Már a rajtnál látszik az Audi rutinja a Subaruval szemben. Nem csak jobban rajtolt a német járgány, de utána tartotta a pozícióját és pár milliméter hátrányledolgozást sem engedett ellenfelének.




(Forrás: autoexpress.co.uk | Fotó: YouTube)