Jump to content

Tesztelés közben leégett a Honda NSX

2014. 08. 04. 20:02

A japán autógyár úgy döntött kidob a piacra egy újabb sportautót, amelynek a prototípusa el is készült, de mindössze egy nap tesztelést bírt ki. A hibrid járgány hátulja teljesen leégett, a tűzoltók mire eloltották, nem sok használható maradt benne. Ez nem a legjobb marketing a Hondának, de legalább nem egy vásárló használata alatt történt meg.

A Honda NSX prototípusa kevesebb, mint egy napig rótta a köröket a Nürburgringen. Ami érdekes, hogy a tűzért felelős rendszer épségben maradt. Nem külső hatás miatt gyulladt ki, hanem egyszer csak elkezdett égni az autó hátulja. Mint az fentebb elhangzott, nem sok maradt a Hondából, ezt az alábbi képen a saját szemünkkel is láthatjuk.


A képen az is feltűnik, hogy a kocsi eleje nem égett le, pedig ott sokkal több a gyúlékony vagy robbanékony rész. Mondjuk ez a tesztelő személy számára szerencse. Hivatalos jelentés nincs arról, hogy honnan indult ki a tűz, de valószínűsíthető, hogy a hátsó tengely környékén volt a galiba.

Arról sincs hír, hogy a Honda mikor fogja folytatni a tesztelési folyamatot, de biztosan hamar ki fogják javítani a hibát és remélhetőleg legközelebb nem lép fel ilyesfajta probléma.

(Fotó: autoblog.hu és inautonews.com)