Jump to content

Különleges videóval készült a Porsche

2018. 07. 21. 12:00

A Porsche egy igazán sejtelmes ízelítőt osztott meg az internet népével nemrég: a német márka tulajdonképpen mindenféle részlet nélkül mutatott nekünk egy arany színnel készített skiccet egy klasszikus 911-esről, illetve egy videót, amiben egy nyers karosszérián dolgoznak a szakemberek. Egyelőre gyakorlatilag csak annyit tudunk, hogy Classic Project Gold névre keresztelték a nagyon is érdekesnek tűnő kezdeményezést.

Az internet világában persze rögtön elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mit is főz boszorkánykonyhájában a Porsche, és többen is arra tippelnek, hogy egy modern műszaki megoldásokkal és technológiákkal felvértezett, ám klasszikus testbe bújtatott négykerekűvel készülnek a gyáriak. Ez egyébként már önmagában is egy hihető sztori lenne, de a szemfüleseknek a rövid videóban az új projektről készülő skicc mellett feltűnhet egy másik rajz is, amely látszólag egy új 911 Turbót ábrázol – ezek után pedig nem nehéz kitalálni, hogy miért következtettek a fentiekre a külföldi kollégák.

A nyers karosszéria egyébként látszólag a 993-as kódjelű 911-eshez áll a legközelebb, de van rajta néhány extra légbeömlő – ami egyébként szintén megerősítheti, hogy egy újabb hajtáslánc kerül majd a lemezek alá. Mindenesetre biztosak lehetünk benne, hogy valami igazán különlegessel készülnek a gyáriak, amelyet augusztus 24-én lepleznek majd le, és később aukcióra is bocsátják majd – ennyi már biztos. Hamarosan azonban újabb részletek is kiderülhetnek majd a különlegességről.

(Forrás: autopult.hu / fotó: autocar.co.uk)