Jump to content

A legjobb ajándék lesz a Lego Technic Bugatti Chironja

2018. 01. 31. 22:13

Egy biztos: nagyon drága lesz, de ha megálljuk, hogy hosszú órák munkáját mellőzve ne rakjuk össze, akkor befektetésnek sem lesz utolsó. De össze fogjuk rakni. Mert ennyire még sosem volt elérhető a Bugatti Chiron: a Lego Technic készít belőle egy készletet, amelyet leghamarabb augusztus 1-én vehetünk majd le a polcokról.

A Lego Technic sorozat a mókás kis játéktól a lehető legkomolyabb és legkomplexebb irányba távolodik el, gyakran lenyűgöző technológiai megoldásokat felmutatva. Az egyik leghíresebb darabjuk a bő 80 ezer forintos Porsche 911 GT3 RS, de már nem sokáig: jön a szintén limitált Bugatti Chiron, méghozzá hasonló arányokkal. Ha elkészül a kit, végeredményül egy nagyjából 56 cm hosszú, 25 cm széles és kb. 15 cm magas modellt kapunk, amelynek nagyjából mindene működik.

Az ízelítő alapján annyit biztosra vehetünk, hogy a lemezek alatt is rejteget majd bőven szépséget a modell, és meg lennénk lepve, ha nem a gyári fekete-kék fényezésben tündökölne. Lehet, hogy százezres nagyságrendben kell félretennünk rá, de egyrészt a szett maradandó értéket képvisel, másrészt pedig még mindig az egyik legolcsóbb módja, hogy saját Chiront mondhassunk magunkénak.

(Forrás: autopult.hu)