Jump to content

Lamborghini Urus - videó!

2017. 11. 20. 23:34

A Lamborghini folyamatosan csepegteti az ‘információmorzsákat’ rövidesen bemutatkozó luxus-sport SUV-jával, a rendkívül izgalmasnak ígérkező Urus modellel kapcsolatban. Az újdonságról a hírek szerint december 4-én hull majd le a lepel, addig viszont folyamatosan szórakoztat minket a Lamborghini különféle videókkal és képekkel. Legutóbb az Urus a hóban, azelőtt pedig homokban mutatta meg, hogy mire képes, a legfrissebb kisfilmen pedig murván, sziklák között száguldva bizonyít.

Ebből a videóból (is) kiderül, hogy többek között a hajtásláncot, a futóművet, az ESP-hangolást, valamint a kormányzást befolyásoló üzemmód-kapcsolónak hat állása van, így az Urus pilótája minden körülmény esetén ideális beállítást választhat. A Strada (normál, utcai), Sport, Corsa (verseny), Sabbia (homok), Terra (terep) és Neve (hó) üzemmódok közül választhatnak majd a szerencsés tulajdonosok. A legfrissebb videóban - ami a Terra módot hivatott bemutatni - immár megtekinthetjük az Urus műszerfalát is, ami megjelenését tekintve természetesen hasonlít a márka többi modelljének műszerfalára. A rendszer egyébébként akárcsak az Aventadorban, az Urusban is az ANIMA (Adaptive Network Intelligence Management) nevet kapta, ami az alább megtekinthető új videóban látható kapcsolón is olvasható:

Azt már korábban elárulták az olaszok, hogy a 4-literes, V8-as, duplaturbós benzines egység 650 lóerőt szorít majd ki magából a lemezek alatt, az alapokat pedig a Volkswagen csoport MLB Evo névre keresztelt padlólemeze adja, amit a Bentley Bentayga, a Porsche Cayenne és az Audi Q7 is használ. Ne legyenek kétségeink afelől, hogy az autó villámgyors lesz, és nem kell már sokat várnunk, hogy mindent megtudjunk róla, ugyanis alig két hét múlva lesz esedékes a nagy bemutató – mi már alig várjuk minden idők legizgalmasabbnak ígérkező SUV modelljét.

(Forrás: autopult.hu)