Jump to content

A Chevrolet koncepciója csupa napfény – videó

2015. 02. 21. 14:00

Több mint 300 kilométert képes megtenni a Chevrolet Bolt koncepcióautója egyetlen töltéssel. A napfénytetős járgány külsőleg aprónak tűnhet, de belülről szemlélve igenis tágas hatást kelt. A továbbiakban körülpásztázhatjuk a Boltot egy videón, amely a Detroiti Autószalonon került rögzítésre.

A Chevrolet Volt mellett egy másik elektromos autó is bemutatásra került a Detroiti Autószalonon. A Bolt EV koncepció 322 kilométert képes megtenni maximálisan egyetlen töltéssel. A végleges változat indulóárát 30 ezer dollárra határolta be a gyártó.

A mai trendekhez igazítva, a fényszórói keskenyek és szélesek, és ez igaz a hátsó lámpákra is. Az autó pozitívuma (vagy negatívuma, kinek mi), hogy napfénytetőt kapott a zárt „sapka” helyett, így teljesen átjárja a Bolt belsejét a napfény. A romantikus beállítottságú személyek részére, ez a fajta kialakítás ideális egy éjszakai csillagnézéshez.

A Detroiti Autószalont megelőzően nagy várakozás ölelte körül a járgány bemutatását. Nézzük, hogy miképp reagált a közönség, és természetesen virtuálisan körbe is tudjuk járni a narancssárga Chevroletet.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Chevrolet)