Jump to content

Detroiti Autószalon top 10 járgánya – videó

2015. 01. 15. 12:00

Nézzünk egy rövid összefoglalót, hogy mely járgányok voltak a legnagyobb szenzációk, vagy melyeket várták az emberek a legjobban a Detroiti Autószalonon. Természetesen a későbbiekben ezekről az autókról részletesebben is be fog számolni az Autókalauz.

Az AutoGuide.com elkészítette videós listáját a Detroiti Autószalon Top 10 járgányáról. A 10. helyen a Porsche Cayenne Turbo S helyezkedik el, amely 570 lóerejével a legtöbb terepen meg fogja állni a helyét. A Lexus GSF a lista 9. helyén áll, melyet valószínűleg sportos vonalainak köszönhet. A Hyundai Santacruz megint egy nagydarab szerkezet, és a 8. pozíciót foglalja el ezen a toplistán. A 7. helyezett gyártója kevésbé ismert az európaiak körében, név szerint a Buick Avenir koncepció autójáról van most szó.

A Chevrolett Volt az elektromos kocsik szegmensében foglal helyet, és bizony nagyon sokan várták már a bemutatását, ezért is pakolták be a 6. helyre. A Ford F-150 Raptor a Hyundai kategóriájába sorolható, és értelemszerűen az 5. helyen található. A Cadillac CTS-V került a 4. pozícióra, és akkor következzenek a dobogósok, csökkenő sorrendben: Acura NSX, Shelby GT350R és végül a leginkább várt járgány a Ford GT lett (nem meglepő módon). Nézzük is meg az alábbi videót, ahol részletesen körbepisloghatjuk ezeket az autókat. A napokban ezen példányok leírását és műszaki adatait is közzétesszük oldalunkon.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Autoblog.com)