Jump to content

Elképesztő „Driftmob” a BMW-től – videó

2015. 01. 11. 10:00

A német autógyártó vállalat, a Youtube-os csatornáján tett közzé egy videót, ahol a manapság egyre népszerűbb flashmob jelenség lett feldolgozva négy kerékre. A közönségnek tetszettek a mutatványok és az is biztos, hogy az abroncsokból sem maradt túl sok.

Különleges soros hathengeres motorjával és lelkesítő hangjával ez az M Performance modell a 2-es sorozat legsportosabb tagja. A 18 colos M könnyűfém keréktárcsák a rajtuk feszülő, speciális, elöl-hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal, a xenon fényszórók és a sötétkék metál színű, M-logóval ellátott M sport fékek egyértelműen kifejezik az autó sportosság iránti elkötelezettségét.

A jármű fokozott agilitását és kiemelkedő menettulajdonságait a különleges hangolású M sportfutóműnek, valamint a változó áttételű, Servotronic funkcióval ellátott sport kormányműnek köszönheti. A speciális első kötényt és hátsó diffúzort, valamint a csomagtér-fedélbe integrált légterelő élt tartalmazó M aerodinamikai csomag jobb aerodinamikai tulajdonságokat és nagyobb leszorító erőt biztosít. A jármű sportos megjelenését a Ferric szürke tükörházak, valamint a két, fekete krómozású kipufogó teszik teljessé.

Nézzük, hogy mégis hogyan égnek azok a kerekek, a mutatványok végrehajtása közben.

(Forrás: Autokalauz | Fotó: BMW)