Jump to content

Újévi autóhangok – Videó

2014. 12. 31. 17:00

Milyen szép is lenne, ha lehetne kapni olyan tűzijátékot, amely robbanó hang helyett autó motor hangokat bocsájt ki. Ki tudja, amilyen gyorsasággal fejlődik a világ, még akár ez is megvalósulhat. Mindenesetre ezzel a videóval szeretné az Autokalauz búcsúztatni a 2014-es évet!

Az idei évben az autóipar folyamatosan növekvő tendenciát jegyezhetett, bár a decemberi hónapról még nincsenek ilyes féle kimutatások. Az ACEA közleménye szerint az Európai Unióban 953 886 autót helyeztek forgalomba novemberben, 1,4 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. Az idei első tizenegy hónapban forgalomba helyezett új autók száma mintegy 11,6 millió volt, ami 5,7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.

Magyarországon 2014 novemberében 19,4 százalékkal, 5901-re emelkedett a forgalomba helyezett autók száma az ACEA adatai alapján. Az idei első tizenegy hónapban a növekedés 20,1 százalék volt, ebben az időszakban 61 399 új autót értékesítettek.

Remélhetőleg ez a folyamat nem fog egy jó ideig lefelé ívelni. És végül elérkezett 2014 utolsó napja és egyben az Autokalauz.hu utolsó cikke ebben a évben. Ehhez mérten egy videóval szeretnénk kedveskedni az olvasóknak, ahol tűzijáték és klasszikus vagy sportos autóbúgások hallhatóak. Boldog Újévet Kívánunk mindenkinek! :)

(Fotó: Zastavki)