Jump to content

Online is elérhető a LaFerrari - videó

2014. 12. 14. 12:00

A decemberben megjelent The Crew videojátékban elérhető a Ferrari szuperautója, a LaFerrari is. Természetesen az Online játéktérről van most szó. Erről videó is készült, és bár nem ugyan az, mint a valóságban lenne egy ilyen járgány vezetése, mindenesetre kielégítő vizuális érzést biztosít a játékosok számára.

A LaFerrari inkább sorolható a versenyautó kategóriába, mintsem luxus- vagy épp sportjárgány. A hátsó tengely előtt egy benzinmotor és egy elektromos motor dolgozik, melyeknek együttes teljesítménye 963 lóerő (egyenként: 800 és 163 lóerő). A Ferrari ezúttal is hű volt önmagához és nem használt turbómotort. A benzinégetős blokk egyébként 6,3 literes V12-es.

A The Crew egy online autós játék, melyben egy száguldozó banda tagját személyesítjük meg. Bár a program egy soha meg nem álló, folyamatosan változó internetes világban működik, természetesen van szóló mód is, ám a küldetések bármikor vállalhatók a barátainkkal együtt játszva is. A The Crew-ban egy halom autó közül választhatunk és a legapróbb részletekig testre szabhatjuk őket. Ide sorolható a LaFerrari is, melynek játékbeli használatáról most egy videót is megtekinthetünk.

(Forrás: Autokalauz és PC Guru | Fotó: Ferrari)