Jump to content

Ogier megkocsikáztatta Neymart – Videó

2014. 12. 09. 12:00

Sébastien Ogier - a Volkswagen Motorsport versenyzője - új társat kapott maga mellé egy rövid időre. Mivel csapatával Barcelona mellett jártak, a Red Bull összehozott egy találkozót, ahol Neymar kipróbálhatta magát navigátorként. A munka nagy részét így is Ogier végezte, de a lényeg, hogy jó hangulatban telt el az a kis idő.

Neymart (Neymar da Silva Santos Júnior) szinte az egész világ ismeri, szóval azt hiszem, túlságosan nem kell bemutatnom. A futball világában igazi virtuóznak számít, de vajon mi történik, ha egy profi autóversenyző mellé rakják be, mint navigátor?

Sébastien Ogier a WRC (Rali-világbajnokság) egyik kiemelkedő alakja, aki aktív éveit 2008-tól jegyezheti. 2013-ban és idén is elnyerte a világbajnoki címet a Volkswagen Motorsport csapatának tagjaként.

Az alábbi videóban a fent említett két személyt hozta össze a Red Bull. A brazil focista azt a feladatot kapta, hogy navigálja a francia versenyzőt, ami nem ment zökkenőmentesen. Mindenesetre senki sem zavartatta magát emiatt, és Ogier megmutatta Neymarnak, hogy milyen érzés az első sorból átélni az autóversenyzés varázsát.

(Forrás: Autokalauz | Fotó: YouTube)