Jump to content

Fedélzeti kameraállásból Vettel első körei – videó

2014. 12. 04. 12:00

A négyszeres világbajnok első körei láthatóak az alábbi videóban. Láthatóan nem stresszel a német pilóta és könnyedén, zökkenőmentesen zajlott le a 2012-es Ferrari tesztelése. Érdekesség, hogy ez az a versenyautó, amelyben Alonso második helyen végzett 2012-ben, három ponttal Vettel mögött.

Korábban beszámoltunk már arról, hogy Vettel máris munkába állt a Ferrari színeiben, és hogy az „F2012” típusnevű versenyautóban tesztelhetett először. Az olasz csapat erről felvételt is készített, méghozzá a fedélzeti kamera segítségével. A videóban az is látszik, hogy néhány fanatikus ellátogatott a helyszínre és a kerítés mögül követték nyomon a német pilótát.

A vonatkozó szabályok miatt nem ülhetett Vettel frissebb Ferrariba, de ettől függetlenül nagyon komolyan vette a feladatát és ugyanúgy közvetítette észrevételeit a csapat felé, mint egy hivatalos tesztelés során.

Érdekesség, hogy ez az a Ferrari, amit Fernando Alonso 2012-ben vezethetett, és amivel mindössze három ponttal maradt le a német pilóta mögött a világbajnoki pontállásban.

(Forrás: Autokalauz | Fotó: Ferrari)