Jump to content

A nap videója: Lexus LF-C2 koncepció

2014. 11. 19. 16:00

Eddig mindössze képeken volt szerencsénk megcsodálni a Lexus LF-C2 koncepcióját, viszont végre a Los Angeles-i Auto Show keretein belül, hivatalosan is debütálhatott a kabrió kialakítású járgány. Az egyszer biztos, hogy az utcákon egy szempillantás alatt magára tudja vonni a járókelők figyelmét.

Sokan várták már, hogy a Lexus LF-C2 koncepciója végre megmutathassa magát hivatalosan is a nagyvilágnak. Legfőbb stílusjegyeihez sorolható a különleges kialakítású hűtőrácsa és a kis helyen elterülő LED-es fényszórói. Oldalnézetéből az ötküllős könnyűfém felnijei szúrnak szemet, melyek 20 colos átmérővel rendelkeznek. Hátulról négy darab kipufogó kacsint vissza, melyek közt egy szépen kialakított diffúzor bújuk meg.

A belső tér kialakításában sem spúrkodtak a mérnökök. Szinte meg sem lepődünk, hogy érintőképernyős rendszerrel lett ellátva. Az érdekesség viszont az, hogy a váltó alatt és a kormányon is található ilyen „tapicskolós” panel. Továbbá a bőr kárpit és a festés kombinációja, elegáns és komfortos érzést biztosít az autóban elhelyezkedők számára.

(Forrás: autokalauz.hu és autoblog.com | Fotó: autoblog.com)