Jump to content

A nap videója: Két nő, egy McLaren

2014. 09. 23. 12:00

Azt már eddig is tudtuk, hogy egy jó járgánnyal sokkal könnyebb csajozni. A McLaren MP4-12C pont ilyen, bár nem egy olcsó mulatság. Az alábbi videóban két hölgy ülhetett az anyósülésre (persze nem egy időben) és elég viccesen reagáltak a sebességre. Mondjuk, aki még nem ült ilyesfajta sportkocsiban, szintén hasonlóan élné át a helyzetet.

Az angol autógyár egyik gyöngyszemét láthatjuk a videóban. A körülbelül 75 millió forintos autó 625 lóerős teljesítménnyel bír. Ebből 333 km/h-t tud kicsikarni maximálisan. Álló helyzetből 3,1 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy elérje a 100 km/h-s határt.

A kétajtós kupé 2011-ben került először márkakereskedésbe. A sátáni hangon megszólaló motorja a McLaren M838T névre hallgat, ami 3,8 literes V8 és egyben iker-turbó. A környezetkímélés nem tartozik az erényei közé, hiszen kilométerenként 279 gramm szén-dioxidot bocsájt ki a kipufogója.

A videóban látható két hölgy nagyon élvezte az MP4-12C által nyújtott élményeket. Bár, ha engem ültettek volna be oda az anyós ülésre, lehet hasonló vagy még viccesebb arcokat vágtam volna gyorsuláskor.

(Forrás: autokalauz.hu | Fotó: moibibiki.com)