Jump to content

A nap videója: Nissan vs. Nő

2014. 09. 01. 10:00

Az alábbi videóban egy Nissan GTR küzd meg egy sportoló hölggyel, a Top Gear által szervezett fesztiválon, Sydneyben. A versenyszám: futás oda-vissza. Vajon sikerrel jár-e futó személyünk, vagy minden idők egyik legjobb versenyautója felülkerekedik az emberi erőn?

A Sydneyben megrendezett Top Gear fesztiválon, a kilátogatók különleges jelenségnek lehettek szemtanúi. Ugyanis egy Nissan GTR és egy sportoló hölgy mérhette össze tudását a gyorsaság terén. De mielőtt rátérnénk a videóra és megtudnánk az eredményt, nézzük a „ring” jobb és bal oldalán állók főbb tulajdonságait.

Nissan GTR: A 3799 köbcentiméter űrtartalmú motor 2,7 másodperc alatt gyorsul fel 100-ra és maximális sebessége 315 km/h. A sebességváltást egy automata rendszer végzi, amely hat fokozatú.

Nő: Szemléletes külső, karcsú idomok. Végsebesség: attól függ, hogy lejtőn lefele vagy fölfele. Viccet félretéve, az alkalomra kiválasztott hölgy nagyon gyors és nagyon odatette magát. Nézzük, hogy a lelkesedése milyen eredményhez vezetett.

(Forrás: autoklauz.hu és topgear.com | Fotó: YouTube)