Jump to content

A nap videója: Gázt neki!

2014. 08. 06. 14:00

Vajon milyen lehet vezetni egy ilyen csodajárgányt? A Ferrari Laferrariról köztudott, hogy brutális egy jószág, de kevés szerencsés ember tapasztalhatta meg, hogy a gyakorlatban mire képes. Ebben a videóban láthatjuk az eseményeket a volán mögül és azt kell hogy mondjam, még így is nagy élmény.

LaFerrari, ikonikus név egy olyan autónak, amely megtestesíti az „Ágaskodó Ló” szenvedélyét, technológiáját, és exkluzivitását.

A modellpremiert a genfi autó kiállítás első napján tartotta meg Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke. A LaFerrariból összesen 499 darab készül majd az elkövetkező két évben.

A Ferrari számára egy ilyen limitált szériás modell fejlesztése jelképezi a lehetőséget arra, hogy olyan új technológiákkal kísérletezzen, amelyek előbb utóbb megjelennek a sorozatgyártású típusokban. Ez esetben különleges jelentőséggel bír a hibrid rendszer bevezetése, amelynek műszaki alapjait a Scuderia Ferrari F1 KERS rendszere biztosította és alkalmazásával új szintre emeli a Ferrari alapvető értékeit, mint teljesítmény és vezetési élmény.

Az alábbi videóban láthatjuk azt is, hogy ténylegesen mire képes, ha rálépnek a gázpedálra.

(Fotó: hqwide.com)