Jump to content

Frissülnek a Mercedesek

2020. 07. 20. 11:13

Gazdagabb alapfelszereléssel, az egyedi igények szélesebb körű kielégítésével tette vonzóbbá ikonikus terepjáróját a Mercedes.

Műszaki paramétereiben nem változott a Mercedes G-osztály, de kibővítették alapfelszereltségét, valamint a testre szabási lehetőségek körét.

A korábban csak limitált kivitelként elérhető G400d mostantól tetszőleges konfigurációban megvásárolható, így immár nincsen megkötve annak a keze, aki a legnagyobb, 330 lóerős, 700 Nm-es dízelmotorral szerelt G-osztályra vágyik.

Az üzemmódok választéka kibővült az új sivatagi (Desert) programmal, amely homokos talajon segíti a tapadást és előre jutást.

Mostantól szériatartozék a tolatókamerával szerelt parkoló csomag, a szélesvásznú digitális műszeregység, valamint a keret nélküli belső visszapillantó tükör.

Kibővítették egyes felszereltségi tételek, illetve csomagok elérhetőségét, ami nem csak esztétikai téren jelent nagyobb szabadságot, hanem például az eddiginél hatékonyabb lopásvédelmi csomagot is jelent, amely mostantól a nyomkövető funkciót is magában foglalja.

Szintén gazdagabb lett a G manufaktur névre hallgató, egyedi optikai megoldásokat megvalósító csomagok és szolgáltatások palettája.

A változások szeptember elsejei gyártástól érvényesek; a nyomkövető funkciót az év végétől kínálja a Mercedes.

(Forrás: vezess.hu / fotó: pixabay.com)