Jump to content

Tywin Lannister megválik klasszikusától

2015. 10. 24. 16:55

Nem csak a hírnév és a sok pénz miatt éri meg színésznek lenni, hanem amiatt is, hogyha úgy döntesz, eladnád egy klasszikus járgányodat, azt a valódi értékének többszöröséért el tudod így passzolni. Már pedig a Trónok Harca Lord Tywin Lannister-e biztosan nem aprópénzért fog megválni a  Mustangjától.

Charles Dance-t azt hiszem sokunk ismeri, hiszen Ő játszotta a Trónok Harca sorozatban Lord Tywin Lannister karakterét. Nos, mint kiderült van neki egy igazán értékes és még ennél is gyönyörűbb 1967-es Ford Mustang-ja, amit most el szeretne adni.

Az angol színész egy aukción vásárolta még 2002-ben, és azóta a motorházban megpihenő 289 köbcentiméteres, V8-as erőforrást teljesen felújítatta, illetve a fékrendszer is szinte kopásmentes. A járgány érdekessége, hogy a fenti képen látható bíbor vörös (ez a Lennisterek színe) festés már jóval Charles Tywinná válása előtt felkerült a burkolatra.

Mondjuk az átfestés időpontja mondhatni teljesen lényegtelen, a Mustang értékét egyáltalán nem befolyásolja. Az árverést a Classic Car Auctions vezényli majd, melyről további információkat IDE kattintva olvashatnak. Ne feledd: Ha megvásárolnád ezt a kocsit, vigyázz rá mindenképpen - elvégre egy Lennister mindig megfizeti az adósságát!

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Classic Car Auctions)